Logo de Calsots.com

El bloc de Calsots.comEls calçots de Valls

Publicat: 18/11/2009   -   Vols fer tu el primer comentari?

Tothom dóna per fet que els calçots són de Valls. Realment és així, i anirem ampliant aquesta afirmació en més articles, però s'ha de saber que es tracta d'un cultiu de la Allium cepa (ceba), també anomenada Blanca Tardana de Lleida. Es cultiva a molts llocs de la costa catalana, però sobretot a les comarques de l'Alt i Baix Camp, el Baix Penedès, i el Tarragonès.

Calçots de Valls

Crearem un apartat especial per tal de parlar de l'origen dels calçots, i també de les calçotades.

Font: Wikipedia

Ja tenim logo!

Publicat: 13/11/2009   -   1 comentari

Ens hem posat mans a l'obra, i ja tenim logo. Esperem que us agradi tant com ens entusiasma a nosaltres. La veritat és que n'estem molt i molt orgullosos.

Hem buscat un logo simpàtic, i que representi clarament la frescura que té aquesta iniciativa. Ens volíem sentir còmodes amb ell, perquè el farem servir "a tot arreu", i al final l'hem trobat.

Us agrada?

Ja tenim calçots!

Publicat: 29/10/2009   -   Vols fer tu el primer comentari?

Ja tenim els primers calçots de la temporada. Avui els hem anat a collir, i n'hem fet uns quants per tal de saber si estaven be. I estan fantàstics!!!

La propera setmana ja obrirem la botiga, perquè es puguin començar a fer comandes pel cap de setmana del 14 i 15 de novembre.

Ens posem en marxa!

Publicat: 16/10/2009   -   Vols fer tu el primer comentari?

S'apropa l'inici de temporada de calçots, i ja toca posar-se en marxa. Hem fet una web fàcil, usable, i esperem que la trobis molt accessible.

Malgrat que els primers calçots ja han sortit, no tenen encara el nivell de qualitat que exigim per a aquesta web. Suposem, tal i com estan anant les coses, que cap a finals d'octubre o principis de novembre, tot estarà llest i podrem començar a gaudir de les primeres calçotades.

Quan ho hagis fet, no dubtis en enviar-nos les teves fotos per tal que les poguem penjar a la nostra pàgina. Ens agradarà veure com us ho heu passat amb els nostres productes.

Si vols que t'avisem en el moment que els primers calçots estiguin disponibles, posa't en contacte amb nosaltres. T'enviarem un mail quan així sigui.

Pàgina:   Anterior   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   Siguiente
 

A Calsots.com ens preocupem perquè puguis fer l'autèntica calçotada.