Logo de Calsots.com

El bloc de Calsots.comComencen les ofertes de Nadal!

Publicat: 19/12/2009   -   Vols fer tu el primer comentari?

Avui llencem la primera oferta de la temporada. Es tracta del pack familiar per a 8 persones. Es tracta d'una oferta molt ben equilibrada, molt adequada per a la majoria de les calçotades, i que redueix el seu preu en més d'un 10% per l'optimització del transport.

Del total de comandes enviades fins ara, més d'un 50% dels casos serien aquest tipus de comanda. Entre 150 y 200 calçots, 3 o 4 pots de salsa romesco, i a vegades amb fruits secs. Creiem que aquesta oferta pot ser d'interès per a totes aquelles persones que compleixen amb aquest estàndar.

Animeu-vos! Aquesta compra us abarateix el cost en més d'un 10%!

Ja és Nadal a can Calçots!

Publicat: 18/12/2009   -   1 comentari

No hi havia una campanya del Corte Ingles que deia "Ja és Nadal al Corte Ingles"? Doncs nosaltres hem fet el mateix.

Està clar que no tenim els mateixos recursos que aquells bons senyors, però mira, ens hem animat, i hem fet una mica el ruc al camp. Ens hem dedicat a decorar els calçots.

Aquí només us en posem algunes, perquè si no seria terriblement gran. La resta de fotos les hem penjat al Facebook.

uns calçots adornats

Més calçots amb adornaments nadalencs

Com veieu, no només ens ho passem be amb la botiga de calçots, sinó que ens ho passem pipa fent aquests muntatges! És el millor que ens ha passat: ens divertim fent el que fem!

Què? No us animeu a una calçotada nadalenca??

Un calçot ben raro

Publicat: 16/12/2009   -   Vols fer tu el primer comentari?

Ens ha sortit un calçot ben estrany!!! Sorprenentment li han sortit unes "coses" al costat. Algú sabria dir-me què és??

Calçots amb alguna cosa més

No cola, no?

Fent amics!

Publicat: 13/12/2009   -   Vols fer tu el primer comentari?

A base de temps i de relació, un va fent amics. Això passa pràcticament amb tot, i la gràcia és que hi ha entorns en els que això ni t'ho imaginaves. A base d'enviar calçots tenim més amics: els components de Tourline Express.

Tots, sense excepció, grans persones. Des del comercial que ens va visitar el primer dia, fins qui ve a recollir la vostra mercaderia, sense oblidar-nos de les noies que ens atenen tan be per telèfon.

Tots ells fan que la vostra comanda arribi a temps.

Quants calçots s'han de comprar?

Publicat: 10/12/2009   -   Vols fer tu el primer comentari?

A tothom li passa! Quants calçots comprem? És fàcil calcular-ho, però sempre hi ha algún que altre problema amb les quantitats que utilitzem per a "fer números".

Nosaltres, per tal de facilitar-vos la tasca, hem incorporat una calculadora de calçots. Es tracta d'una simple funció que necessita saber quants adults i quants nens mengen calçots. Sabent això, multipliquem els adults per 20, i els nens per 12, i el resultat l'arrodonim al múltiple superior de 50. Fàcil!

També és cert que ens posem passar de calçots, i que ens sobrin (a nosaltres no ens passa mai... abans ens posem malalts!!!). Per a això ja tenim algunes idees que us poden ser molt últils. Així que no llençeu els calçots que us hagin sobrat. Sempre es poden aprofitar, i donar-vos una idea al dia següent.

Incorporem les receptes al menú

Publicat: 07/12/2009   -   Vols fer tu el primer comentari?

A partir d'avui incorporem les receptes al menú principal del web. No hi ha moltes receptes, això ho tenim clar, però aquesta secció neix amb l'idea de ser un bon referent en les formes de fer tant els calçots, com la salsa dels calçots (la salsa romesco). Envieu-nos les vostres receptes, si voleu que les pengem.

D'altra banda, demà posarem una nova funcionalitat. És una funcionalitat que ja tenim, però que està força amagada. La treurem més a la llum.

No deixeu de passar per aqui. Us anirem sorprenent amb noves funcionalitats

IRTA: Plantar calçots a finals d'agost

Publicat: 05/12/2009   -   Vols fer tu el primer comentari?

Un estudi de l'IRTA aconsella plantar calçots a finals d'agost. Segons diuen, amb aquesta tècnica s'aconsegueixen calçots de més qualitat, i fins i tot, més quantitat.

Nosaltres hem començat a plantar enguany a finals d'agost, però també ho hem fet durant tot el mes de setembre. D'aquesta manera ens assegurem calçots fins a ben entrat el mes de maig.

Enllaçant Twitter

Publicat: 04/12/2009   -   Vols fer tu el primer comentari?

La dificultat rau en que el bloc que tenim muntat és "home-made", i té els seus avantatges, però també els seus inconvenients.

Avantatges: fem el que volem, i anem incorporant funcionalitat a mida que es van presentant les necessitats. Molt flexible, i molt a la nostra mida.

Inconvenients: hi ha algunes funcionalitats que a d'altres blocs, com ara el WordPress, ja estan implementades "per defecte". Aquí tenim alguna petita desavantatge. Ara ens toca enllaçar amb Twitter.

I a més a més podem fer-lo servir per a una correcta visualització de les opciones de posicionament. Ens agrada com està! :D

Tenim més de 400 amics al facebook

Publicat: 02/12/2009   -   Vols fer tu el primer comentari?

Ja tenim més de 400 amics al facebook. Ens agrada molt poder comptar amb tants amics. El que ja seria genial és que us féssiu fan de la pàgina de calçots que tenim al Facebook, perquè així podem estar més en contacte amb vosaltres.

És cert que facebook és una xarxa social molt important, i més en els darrers mesos. Nosaltres volem utilitzar aquesta xarxa per tal d'anar penjant fotos, novetats, etc. Creiem que és la millor manera d'estar en contacte amb el mon.

Si voleu estar en contacte directe amb nosaltres, ja sabeu on som!

Llom farçit amb calçots

Publicat: 01/12/2009   -   Vols fer tu el primer comentari?

Navegant en busca d'una altra cosa, hem arribat a una recepta molt interessant: Llom farçit amb calçots. Hem modificat aquesta recepta una mica per tal de simplificar-la al màxim. Les receptes les anirem explicant al bloc, tot i que obrirem un apartat especialment dedicat a aquest tema al nostre web.

Ingredients per a 4 persones:

8 filets de llom de porc, 8 talls finets de pernil, 8 calçots, salsa romesco, pebra negra, sal i oli d'oliva verge extra.

Elaboració

Salpimentar el llom al gust. Posar un tall de pernil a sobre de cada llom, i afegir una mica de salsa romesco a sobre. Enrollar els lloms i fixar amb un escuradents.

A continuació s'ha de fer el llom una mica, a una paella amb poc oli i a foc molt fort. Així s'escalfen, però no s'assequen.

Quan s'hagin fet els calçots (al forn, o a una paella), se'ls treu la part cremada, i tota la fulla. Ara obrirem els lloms i tornem a enrollar amb un calçot dins. Es pot retallar els extrems per tal que quedi més presentable. Decorem el plat al nostre gust, però hem d'afegir un rajolí d'oli i una mica més de salsa romesco a cada ració per tal de reforçar el sabor.

Bon profit!

Font: Gastronomía&Cía

No només tenim calçots

Publicat: 28/11/2009   -   Vols fer tu el primer comentari?

Si, la botiga és de calçots, però al camp tenim moltes altres plantacions. De fet, durant l'hivern la producció se centra sobretot en els calçots, però com podeu veure a la foto també tenim altres coses, i us les ensenyarem de mica en mica, durant la temporada.

Avui us posem aquesta coliflor que ens ha agradat especialment pels seus colors.

Demà toca seguir treballant els calçots. Segons diu l'home del temps, plourà. A veure si ens fa un favor.

Propietats dels calçots

Publicat: 25/11/2009   -   Vols fer tu el primer comentari?

Avui parlarem una mica de les propietats dels calçots. El calçot és un vegetal que té molt poques calories, molt de contingut d'aigua, i també molta fibra, minerals i vitamines. De sempre, la ceba (i el calçot, per tant) s'ha considerat un d'aquells aliments fonamentals per a regular el bon funcionament de l'organisme.

El calçot, com les demés cebes, té una gran quantitat de ferro, calci, fòsfor i magnesi, així com una important quanittat de vitamines B, C i E. Podem dir dels calçots que són molt bons per a regular l'organisme. Té una gran acció depurativa, i la presència de flavonoides fa que tingui propietats antioxidants.

Però no ens equivoquem: a les calçotadas no només menjem calçots. :D

Pàgina:   Anterior   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   Següent
 

A Calsots.com ens preocupem perquè puguis fer l'autèntica calçotada.