Logo de Calsots.com

Gener 2023, comença la temporada alta de calçots

Publicado: 09/01/2023         (¿Quieres recibir estos artículos en tu correo?)
Categoría: General, Calçots, Calçotades, Salsa

Quants cops has sentit que els calçots es mengen al febrer? I que la temporada de calçots comença al gener? Segur que moltes. Però tu saps que la temporada de calçots comença al gener i acaba a l'abril, i que la temporada alta de calçots comença al gener, oi?

El més normal és que a partir de mitjans de gener el consum de calçots s'incrementi molt. Les festes nadalenques no són de moltes calçotades, segur que pels tradicionals àpats nadalencs. El cap de setmana posterior a Reis encara tenim «ressaca» de comilones i, tot i que es nota l'increment, encara no estem a la temporada alta de calçots. És a la tercera setmana de gener quan realment veiem que el consum s'incrementa.

Festa de la Calçotada

I com saps, l'últim diumenge de gener se celebra sempre la Gran Festa de la Calçotada a Valls, a excepció dels anys acabats en 1 que se celebra una setmana abans. En qualsevol cas, aquest no és un any així, i ens podrem veure a Valls a la Festa de la Calçotada.

A més a més de per la Festa de la Calçotada, el consum s'incrementa perquè les televisions es comencen a fer ressó. I també s'interessen pels calçots moltes televisions estrangeres... :-)

Però anem al gra: tu saps que la temporada comença a mitjans de novembre, però que la temporada alta de calçots ho fa a mitjans de gener.

Temporada alta de calçots i nous productes

Aquesta temporada, a més a més, incorporem una novetat al catàleg de productes. Aquesta temporada, i debut a la demanda que hem tingut en temporades passades, anem a incorporar una salsa sense gluten a la botiga. En breu la tindràs disponible.

Foto nova per a la temporada alta de calçots

Per altra banda, ens hem divertit molt fent fotos noves per als productes. Hem buscat un fons boscós i fred i crec que ho hem aconseguit. Què et semblen les noves fotos de la botiga?

Fins aviat!¿Te ha gustado este artículo?

Me gustaría que lo compartieras.

Los 'Me gusta' y los 'Tweets' ayudan mucho a otros usuarios...

¿Nos echas una mano? ;-)

* Te enviaremos un resumen del libro con 4 recetas.Ha començat la temporada de calçots 2022-2023
Salsa de calçots sense gluten a Calsots.com
Deja un comentario

Pero hazlo, que nos gusta mucho!

Nombre

Correo electrónico (no lo publicaremos)

Tu web

Comentario
 

En Calsots.com nos preocupamos para que puedas hacer la auténtica calçotada.