Logo de Calsots.com

Ha començat la temporada de calçots 2022-2023

Publicado: 11/11/2022         (¿Quieres recibir estos artículos en tu correo?)
Categoría: General, Calçots, Calçotades

"Estem de tornada amb la qualitat de sempre", com els Ferrero Rocher.

Ja vam dir que la temporada de calçots començaria a mitjans de novembre, i aqui estem. Hem obert la botiga i estem llestos per a començar a enviar els primers calçots.

Deixa'm recordar-te, en primer lloc, que no em cansaré d'indicar que existeix una "alerta de calçots". Es tracta d'un formulari en el que pots deixar el teu correu i t'enviarem un missatge just abans que començi la temporada. És un sistema molt útil per a estar informat.

Bé, deia que la temporada de calçots ha començat, i què millor que afegir una imatge d'un manat per què puguis veure com estan. Aquí la tens...

Calçots de la temporada de calçots 2022-2023

Sempre que comença una temporada hem de fer repàs de mil coses, com per exemple que tinguem els sarments, les teules i salseres, pitets, imants, ...

Doncs res, que sàpigues que ens hem posat les piles i que aquesta temporada de calçots ho tenim tot llest per a començar i que ya estem enviant els primers calçots també a restaurants i a l'estranger. Si no pots fer una calçotada a casa teva segur que la pots fer en algun restaurant proper.

I, a més a més, ara que les coses amb el virus estàn més calmades i que ja podem reunir-nos en grup, què t'impedeix de fer una calçotada? Nosaltres ja hem fet la primera! (d'acord, és veritat que nosaltres els hem de provar abans de començar la temporada).

I ja per últim, com a novetat d'enguany, hem buscat companys productors que ens ajudin amb la collita, perquè la temporada passada va ser molt petita i no hi va haver per a tothom. I ja saps que això, a més a més, fa pujar els preus als mercats. I ara amb la pujada de preus de tot haurem de ser molt creatius per poder tenir la mateixa quantitat de calçots (o fins i tot major!).

Res més. Comencem amb les calçotadas que ja és temporada.

Fins aviat!



¿Te ha gustado este artículo?

Me gustaría que lo compartieras.

Los 'Me gusta' y los 'Tweets' ayudan mucho a otros usuarios...

¿Nos echas una mano? ;-)

* Te enviaremos un resumen del libro con 4 recetas.



Temporada de calçots 2022-2023 a punt de començar
Gener 2023, comença la temporada alta de calçots




Deja un comentario

Pero hazlo, que nos gusta mucho!

Nombre

Correo electrónico (no lo publicaremos)

Tu web

Comentario




 

En Calsots.com nos preocupamos para que puedas hacer la auténtica calçotada.