Logo de Calsots.com

Salsa de calçots sense gluten a Calsots.com

Publicado: 16/01/2023         (¿Quieres recibir estos artículos en tu correo?)
Categoría: General, Calçots, Salsa, Valls

Aquest article només és per indicar que tenim una novetat a la botiga: salsa de calçots sense gluten. Fa temps que molts clients en la demanaven, i vam estar fent alguna prova la temporada passada, però ara ja ho fem oficial i la tens disponible a la botiga.

Salsa de calçots sense gluten

Lo normal és que a partir de mitjans de gener el consum de calçots s'incrementi molt, i amb això la necessitat de tenir una salsa de calçots que no tingui gluten. És una salsa molt i molt digna que, tot i que no contingui gluten, està a l'alçada de les grans calçotades. Estem desitjant veure quina serà l'acollida general, després de fer algunes proves l'any passat.

Salsa de calçots sense gluten a la Festa de la Calçotada

I a més a més, com saps, l'últim diumenge de gener se celebra sempre la Gran Festa de la Calçotada a Valls, a excepció dels anys acabat en 1. En qualsevol cas, aquest no és un any d'aquests, i ens podrem veure a Valls a la Festa de la Calçotada. El dia 29 de gener podràs gaudir d'un dia genial a Valls, on hi haurà moltes exhibicions i paradetes on comprar salsa de calçots. No sabem si podràs trobar salsa de calçots sense gluten aquell dia a Valls, però per això estem nosaltres. ;-)

Temporada alta de calçots

I com ja vam dir a l'últim article, al gener comença la temporada alta de calçots. Tot i que la temporada de calçots comença al novembre, està clar que el consum majoritari es produeix a partir de mitjans de gener i fins finals de març. De fet, és més o menys fins Sant Josep. A partir d'aquesta data la cosa ja afluixa bastant i encarem la recta final de la temporada de calçots.

Bé, doncs res més per ara. Espero que, si ets celíac, t'agradi la salsa de calçots sense gluten.¿Te ha gustado este artículo?

Me gustaría que lo compartieras.

Los 'Me gusta' y los 'Tweets' ayudan mucho a otros usuarios...

¿Nos echas una mano? ;-)

* Te enviaremos un resumen del libro con 4 recetas.Gener 2023, comença la temporada alta de calçots
Festa de la Calçotada 2023
Deja un comentario

Pero hazlo, que nos gusta mucho!

Nombre

Correo electrónico (no lo publicaremos)

Tu web

Comentario
 

En Calsots.com nos preocupamos para que puedas hacer la auténtica calçotada.