Logo de Calsots.com

El bloc de Calsots.comEl "Senyor Pere" ens ha deixat

Publicat: 12/02/2011   -   1 comentari

No tot són alegries per com estan anant les coses. Fa uns dies ens va deixar Pere Ramón, l'amo de les terres, l'etern pagès, mestre, treballador, que no podia viure sense trepitjar la seva terra, sense mirar els seus camps.

Portava algún temps malalt, i no podia venir a les terres, com sempre, com tots els dies de la setmana, a mirar com anava tot, i a donar les seves típiques indicacions. Ens ho va ensenyar tot, i ens va donar ànims. Va cedir als seus pensaments inicials per donar un vot de confiança a aquesta iniciativa... que al final ha sortit be. Sempre confiava en el seu instinct, i ens va dir, gairebé ens ho va assegurar, que si treballàvem molt tot funcionaria. Tenies raó, Pere.

I ara ens ha deixat. No podia trepitjar les terres, i així... perquè seguir? A les seves últimes visites ja ens deia que la terra era la seva vida, i que sense trepitjar-la res no tenia sentit.

Et trobarem a faltar, Pere. I et recordarem sempre.

La venta de calçots agrada a Google

Publicat: 04/02/2011   -   Vols fer tu el primer comentari?

A Google li agrada la venta de calçots per Internet. Ho hem constatat buscant calsots.com a Google, per allò de veure quines pàgines té indexades, i ens hem trobat amb una sorpresa molt agradable.

Fixeu-vos be a la imatge que adjunto. La podeu clicar per fer-la més gran. En primer lloc, hi ha 8 subpàgines de la nostra web que es mostren als resultats principals de la nostra web. Això està molt be, perquè així l'usuari (tu) pot anar directament a la pàgina que vol.

Calçots de Valls als resultats de cerca de Google

Però el que més ens ha agradat és la imatge que afegeix Google. Si posiciones el ratolí a sobre del resultat de la cerca, automàticament surt a la dreta una imatge de l'actual web de calçots de Valls. Ens ha semblat absolutament genial, perquè el nostre logo, aquell calçot tan simpàtic, el recordes i l'associes a nosaltres.

Google sempre està millorant els seus processos, i només era questió de temps veure quina novetat llançava. Ara ja tenim aquesta nova funcionalitat, i com veieu, estem encantats!

Acudit al diari Vallenc

Publicat: 21/01/2011   -   Vols fer tu el primer comentari?

Divertit acudit sobre la Festa de la Calçotada del diari El Vallenc en la seva edició d'avui. L'acudit és perquè ja comencen les festes decennals de la Candela, la propera setmana.

Acudit sobre la festa de la calçotada en el diari Vallenc

No sé si heu vist mai el concurs de menjadors de calçots. Malgrat que és una festa, i que és impressionant veure QUANTS calçots s'arriben a menjar, us asseguro que això no és. Jo em poso malalt només de veure quants s'arriben a menjar. L'any passat, el guanyador es va empassar més de 3 kilos!!!

En fi, que això no hi ha qui ho aguanti. Anem a divertir-nos, i ja està. Fins diumenge!!!

Nou producte: Pack familiar deLuxe

Publicat: 15/01/2011   -   Vols fer tu el primer comentari?

Després de l'èxit de vendes que ha suposat el Pack de Nadal, no podiem (ni volíem) deixar passar l'oportunitat de donar continuitat a aquest producte. El pack, que ara es dirà "Pack familiar deLuxe", se seguirà venent a la botiga al mateix preu que abans!

Com ja deus saber, la base d'aquest nou producte és el pack familiar per a 8 persones, al qual hem afegit dues coses. D'una banda, dues teules especials de gres, que estan realment ben dissenyades. I d'altra banda, dues salseres que estan pensades per als calçots. Són allargades i contenen suficient salsa de calçots per a toda una ració (uns 15-20 calçots).

La teja, la salsera, y unos calçots de Valls

Per tal de poder vendre aquest pack hem hagut de fer més gran la caixa, ja que als primers enviaments vam veure que la caixa anava massa plena. Conseqüentment, també el pes ha augmentat, i això repercuteix en el cost de l'enviament, però això tampoc ho carregarem.

Esperem que us agradi aquest nou pack. Ens hem esforçat molt. Fem una calçotada?

Sants innocents, i la venda de vi

Publicat: 29/12/2010   -   Vols fer tu el primer comentari?

Nosaltres, com ja sabeu, només venem calçots de Valls. La resta de productes han de ser exclusivament relacionats amb les calçotades. El vi, tot i que imprescindible per a una bona calçotada, no forma part dels nostres productes.

A finals d'octubre ens va arribar aquest video, i ens vam posar a buscar. Vam trobar de seguida la versió a Youtube, i en no res ja estava fet l'article d'ahir, sobre la venda de vi per internet.

Esperem que us hagi agradat la broma. Ningú (evidentment) ha caigut al parany (Victor, no m'enganyis), i no hem rebut comandes.

A calsots.com també venem vi!

Publicat: 28/12/2010   -   Vols fer tu el primer comentari?

El millor vi, de les millors terres, directament a casa vostra! El perfect complement per a la vostra calçotada. L'oferta de calsots.com és absolutament revolucionària. Pel mòdic preu de 9,95 euros us enviarem el ja famós USB-WINE, del qual som representants per a la península ibèrica i les illes Canàries. No podeu deixar passar aquesta revolució tecnològica!!!

L'USB WINE és un connector USB que s'endolla al vostre PC. Automàticament s'obre una pàgina on podreu escollir els millors vins, i visitar les millors vinyes. Un cop seleccionat el vostre vi, es procedeix al pagament mitjançant targeta de crèdit o PayPal, i a continuació a "Descarregar". El vi es pot obtenir directament de l'USB. No és absolutament revolucionari?

El producte és d'origen Francès, i ha estat traduït a l'anglès, ja que el seu mercat natural és França i els Estats Units. Però ara, amb la col·laboració de calsots.com, també es vendrà a la península ibèrica. Vegeu el vídeo de presentació amb l'oferta de llençament:

No podeu deixar escapar aquesta oportunitat. Mai hi ha hagut una revolució tecnològica d'aquesta magnitud.

I l'oferta de llençament és de només 9,95 euros!!!!!!!!

Sorteig d'una nit d'hotel

Publicat: 09/12/2010   -   4 comentaris

Doncs si. A calsots.com llencem la casa per la finestra, i sortejem 1 nit d'hotel per a 2 persones, durant la festa de la calçotada. QUÈ ET SEMBLA?

Sortejarem una nit d'hotel per a 2 persones, amb entrada el dia 22 de gener i sortida el dia 23 de gener de 2011, per tal de poder assistir a la Gran Festa de la Calçotada a Valls. Per a poder participar només has de comprar un pack familiar. Un pack = un número. Dos packs = dos números. Fàcil, no?

I què passa si et toca el premi, i no vols o no pots anar a Valls aquell cap de setmana? No pateixis. En aquest cas et regalarem un altre pack familiar per a ser lliurat qualsevol dia abans del 15 d'abril de 2011. No ens diràs que no és interessant?

Consulta les bases del sorteig i fes el possible per a visitar Valls. Si t'agraden els calçots, t'agradarà aquesta festa. No te la pots perdre!

La festa de la calçotada 2011

Publicat: 27/11/2010   -   8 comentaris

Ja tenim data per a la propera festa de la calçotada a Valls. Com ja sabreu, normalment aquesta festa es fa l'últim diumenge de gener. Aquesta temporada, però, i degut a que coincideix amb les festes decennals de la Candela, s'avança una setmaneta. La festa de la calçotada a Valls serà el proper dia 23 de gener de 2011.

A tots aquells que volgueu venir a Valls per a aquest esdeveniment, us adjuntem l'enllaç de la Cambra de Comerç de Valls, que és l'organitzadora de la festa de la Calçotada 2011. A aquesta pàgina podreu trobar, entre altres, enllaços amb el programa d'actes de la festa, com arribar, i també un planol amb la informació que necessiteu per no perdre detall de la festa.

Informació sobre la festa

Nosaltres tindrem una bona excusa per anar-hi, ja que enguany tenim oberts diversos fronts durant la festa. De ben segur que ens hi trobareu, si hi aneu, i de ben segur que entre tots ho passarem molt be.

I per últim, també esperem veure a tots els que ja ens han dit que vindrien a Valls. Fins ben aviat!!!

Els castells són patrimoni de la humanitat

Publicat: 18/11/2010   -   Vols fer tu el primer comentari?

Volia escriure alguna cosa sobre els castells i la seva proclamació com a patrimoni immaterial de la humanitat. No sabia per on començar, i de fet, ja havia decidit d’escriure un gran "felicitats!" a la pàgina, però m’acabo d’aixecar i al diari de Tarragona he llegit l’acudit d’en Faro. El reprodueixo:

Els castells són patrimoni immaterial de la humanitat

Molt encertat. Els castells sempre han sigut patrimoni de la humanitat. Ara tenim el paper.

Ah, i a veure qui és el que es posa en marxa per a demanar que els calçots siguin també patrimoni de la humanitat. Jo posaré la salsa de calçots!!!

Quan comença la temporada de calçots?

Publicat: 14/11/2010   -   Vols fer tu el primer comentari?

Això és el que ens acaba de preguntar un bon amic. D'aixòooo, com que quan comença la temporada de calçots? Això vol dir que no ens segueixes!!!

Nosaltres ja fa una setmana que els tenim, i estan sortint moltíssim. Primera calçotada feta, primer empatx (enorme, per cert), primeres taques a la roba (i mira que tenim pitets, eh? Un munt!), i primera festa entre amics.

Avui, junt amb els amics que ens han acompanyat, hem recollit uns quants calçots més durant la calçotada, i perquè pogueu veure com estan, us deixo una foto molt xula.

Autèntics calçots de Valls

El fet de pertànyer a la IGP "Calçot de Valls" ens encanta. Certifica que els calçots son autèntics, i que tenen la qualitat que han de tenir. L'any passat ja eren així (de fet, eren exactament iguals), però ara tenim un certificat que ho avala.

Què et semblen els calçots? A que són guapíssims?

Ja tenim calçots de Valls

Publicat: 09/11/2010   -   2 comentaris

Avui hem pogut comprovar que les mides dels nostres calçots de Valls ja són les que exigeix la IGP "Calçot de Valls", així que hem obert la botiga!!. Per fi... això s'estava fent etern.

Els primers calçots de Valls

El que veus és un feix d'autèntics calçots de Valls, amb l'etiqueta que identifica la seva qualitat. Ens posem en marxa, però posant especial èmfasi en la qualitat del nostre producte, que enguany empara la IGP "Calçot de Valls".

Per fi ens posem en marxa.

La fira de la salsa romesco

Publicat: 06/11/2010   -   1 comentari

Des del dia 12 fins el dia 21 de novembre se celebren a Tarragona les "I Jornades del Romesco de Tarragona". Es tracta d'una iniciativa de l'associació del comerç i la restauració del Serrallo (www.arcs-serrallo.cat), que en aquesta primera edició ja apunta molt alt.

Cartell de las I Jornades del Romesco de Tarragona

Descarregar programa d'actes de les I Jornades del Romesco de Tarragona

Nosaltres som plenament conscients que la salsa original per als calçots és la Salvitxada. Tot i així, s'ha de ser el suficientment humil per a reconèixer que molta, moltíssima gent, menja els calçots amb la salsa Romesco de Tarragona. Totes dues salses són boníssimes, i s'assemblen molt, tot i que cadascuna té el seu secret.

A la nostra botiga venem l'autèntica salsa de calçots, sense colorants, sense conservants... 100% natural. Com sempre, us animem a provar-la, perquè una vegada provada, no en voldràs cap altra (ho diem en sèrio, eh?).

Ens veiem pel Serrallo de Tarragona!!!

Pàgina:   Anterior   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   Següent
 

A Calsots.com ens preocupem perquè puguis fer l'autèntica calçotada.