Logo de Calsots.com

Festa de la Calçotada 2023

Publicado: 26/02/2023         (¿Quieres recibir estos artículos en tu correo?)
Categoría: General, Calçotades, Valls

Hola! Sóc un convidat especial de Calsots.com i avui vull compartir la meva experiència en la festa de la calçotada 2023 a Valls. Aquesta festa és una tradició catalana molt important, i la ciutat de Valls és l'epicentre de la celebració.

La festa de la calçotada 2023 va començar ben d'hora al matí, amb un desfilada de gegants i capgrossos pels carrers de Valls. Va ser un espectacle impressionant veure aquestes enormes figures movent-se al ritme de la música tradicional catalana. Em vaig sentir molt emocionat veient la gent local gaudint de la seva cultura d'una manera tan autèntica.

Després del desfilada, la gent va començar a reunir-se al camp per al dinar principal de la festa: la calçotada. Els calçots són una varietat de ceba dolça que es cultiva a Catalunya, i es rosteixen a la graella fins que estiguin daurats i cruixents per fora i tendres per dins. Es mengen amb una salsa especial anomenada romesco, feta amb ametlles, tomàquets, pa i oli d'oliva. Estava deliciós!

Festa de la calçotada 2023

Menjar calçots a la Festa de la calçotada 2023

Vaig menjar tants calçots com vaig poder, i em va sorprendre la quantitat de gent que hi havia allà. Tothom compartia taules i cadires, i l'atmosfera era de completa felicitat i diversió. Algunes persones fins i tot portaven les seves pròpies graelles per cuinar els seus calçots. Va ser una autèntica celebració de la cultura i el menjar local.

Després de la calçotada, la festa va continuar amb música i ball en viu. La gent cantava i ballava cançons tradicionals catalanes, i jo em vaig unir a ells amb entusiasme. Va ser una gran oportunitat per conèixer gent nova i compartir experiències culturals.

En resum, la festa de la calçotada 2023 a Valls va ser una experiència increïble que mai oblidaré. El menjar, la música i la gent van fer que tot fos perfecte. Si tens l'oportunitat d'anar, no te la perdis! És una celebració autèntica de la cultura catalana que no et pots perdre.

Aquest article l'ha escrit íntegrament una inteligència artificial.



¿Te ha gustado este artículo?

Me gustaría que lo compartieras.

Los 'Me gusta' y los 'Tweets' ayudan mucho a otros usuarios...

¿Nos echas una mano? ;-)

* Te enviaremos un resumen del libro con 4 recetas.



Salsa de calçots sense gluten a Calsots.com
A punt de començar la temporada de calçots 2023-2024




Deja un comentario

Pero hazlo, que nos gusta mucho!

Nombre

Correo electrónico (no lo publicaremos)

Tu web

Comentario




 

En Calsots.com nos preocupamos para que puedas hacer la auténtica calçotada.