Logo de Calsots.com

Feliç any nou! Bones festes!

Publicado: 31/12/2015         (¿Quieres recibir estos artículos en tu correo?)
Categoría: General

Comença una nova temporada i al cap de poques setmanes ja ens veiem en festes. Un pensa en tot allò que ha aconseguit, en allò que està per venir, en aquells que ja no són entre nosaltres... però aquestes festes sempre omplen d'il·lusió. Tornem a creure. Com cada any hem adornat casa nostra i hem comès alguns excessos. Sempre els cometem. Però per sobre de totes les coses, hem brindat i ho tornarem a fer. Brindarem per vosaltres, per nosaltres i per tot allò que vulguem aconseguir.

Bones festes i feliç any nou de Calsots.com

L'any que ara acaba ha estat dur per a moltes persones, també per nosaltres per la pèrdua d'éssers estimats. Els nostre desig és que el 2016 sigui un any fantàstic, que puguem recordar amb il·lusió i que sigui motivador. Això que fem ens agrada, i farem el possible per tal que sigui encara millor que ara. Ho aconseguirem.

Quant als enviaments d'aquestes dates, ja sabem que seran pocs i en dates una mica especials. Els dies festius ens obliguen. Nosaltres també ho aprofitarem per prendre'ns les coses amb una mica més de tranquil·litat. Però tot torna a la normalitat a partir de la segona setmana de gener. Estarem tots els dies al peu del canó amb més força que mai. I brindarem. Brindarem per tot!

Els nostres millors desitjos per a aquestes festes, amics.¿Te ha gustado este artículo?

Me gustaría que lo compartieras.

Los 'Me gusta' y los 'Tweets' ayudan mucho a otros usuarios...

¿Nos echas una mano? ;-)

* Te enviaremos un resumen del libro con 4 recetas.La Festa de la Calçotada 2016 es prepara
Pa de Calçots, una recepta per a triomfar com a cuiner
Deja un comentario

Pero hazlo, que nos gusta mucho!

Nombre

Correo electrónico (no lo publicaremos)

Tu web

Comentario
 

En Calsots.com nos preocupamos para que puedas hacer la auténtica calçotada.