Logo de Calsots.com

Sant Fèlix 2014, castells a Vilafranca del Penedès

Publicado: 30/08/2014         (¿Quieres recibir estos artículos en tu correo?)
Categoría: Castells

Els castells m'encanten. Gairebé tant com una bona calçotada. Ja fa molts anys, però, que "perdono" anar a la diada de Sant Fèlix, a Vilafranca del Penedès, perquè no aguanto tantes hores de peu en un mateix lloc amb aquella calor. És una diada maratoniana amb molta calor i amb tanta gent que no et pots ni moure. Aquesta actuació la veig per la tele.

D'altra banda, aquesta actuació és de les millors de la temporada. Venen les quatre colles que millor rendiment han tingut la temporada passada, i entre elles estan habitualment les dues de Valls. Els Castellers de Vilafranca acostumen a provar els seus castells més grans (com al concurs, que és el dia 5 d'octubre), i els objectius que es marquen són tan alts que a vegades no són capaços d'assolir-los (i si no em creus quan dic que els objectius són alts, fixa't bé a la foto).

Sant Fèlix 2014

Foto: Xics de Granollers


Sant Fèlix 2014

Enguany es preveia una de les millors actuacions dels últims anys per diversos motius. En primer lloc, el Sant Fèlix 2014 se celebra en dissabte, i és més fàcil arrossegar a més castellers (sempre se celebra el dia 30 d'agost). D'altra banda, la temporada de castells ha començat molt forta, i això potser és degut al tercer motiu, que no és altre que la celebració a l'octubre del concurs de castells, un esdeveniment bianual.

Les colles no han decebut. Mira quins resultats:

Colla Jove de Tarragona
    3d9f, 5d9f, 9d8 (3 anxenetes), p8fmc

Castellers de Vilafranca
    4d9fa, 3d10fmc, 4d9f, p8fm

Colla Vella dels Xiquets de Valls
    2d9fm, i5d9f, 3d9f, id4d9f, 4d9f, p8fmc

Colla Joves Xiquets de Valls
    3d9f, 5d9f, 4d9c, p8fmc

Ja veus que l'actuació de Sant Fèlix 2014 ha estat increïble, como gairebé cada any. Quatre pilars de vuit en una mateixa diada! No s'ha fet la millor actuació de la història per part dels Castellers de Vilafranca, com algú apuntava des de feia dies, però sí que han fet una grandiosa actuació amb el castell de 10 carregat. L'altre apunt necessari és la millor actuació de la història de la Colla Joves Xiquets de Valls, descarregant el 5 de 9 amb folre i el 3 de 9 amb folre, i carregant l'imponent 4 de 9 sense folre i el pilar de 8 amb folre i manilles. Simplement fantàstic, Joves.

Durant el mes de setembre hi ha moltes actuacions més, però ara ja posem les mires al concurs de castells de Tarragona. Ja només queden 5 setmanes per a gaudir com un nen de l'esdeveniment casteller més gran del món. sonrisa



¿Te ha gustado este artículo?

Me gustaría que lo compartieras.

Los 'Me gusta' y los 'Tweets' ayudan mucho a otros usuarios...

¿Nos echas una mano? ;-)

* Te enviaremos un resumen del libro con 4 recetas.



Dilluns comencem a plantar calçots. Avui, castells.
El calçot és una planta de doble cicle




Deja un comentario

Pero hazlo, que nos gusta mucho!

Nombre

Correo electrónico (no lo publicaremos)

Tu web

Comentario




 

En Calsots.com nos preocupamos para que puedas hacer la auténtica calçotada.