Logo de Calsots.com

Vols ser la Reina del Calsot de 2013?

Publicado: 01/01/2013         (¿Quieres recibir estos artículos en tu correo?)

Al principi d'aquesta temporada vam posar en marxa una bona iniciativa anomenada La Reina del Calsot. Es trata d'una promoció "diferent". L'hem preparat per a poder pujar fotos "d'elles", i només poden ser fotos relatives als calçots, o a les calçotades. El premi és un pack familiar per a 8 persones, i el guanya aquella foto que aconsegueixi més "Me gusta" a facebook. Fàcil, oi?

En el moment d'escriure aquest article, la foto de Sara de Málaga va en primera posició amb 64 "Me gusta" de facebook. Si es manté en primera posició el proper dia 16 de Març a les 20h, es convertirà en la Primera Reina del Calsot i s'emportarà el pack.

Per a poder participar només has de pujar la teva foto. Mira les bases de La reina del Calsot, i puja una foto guanyadora. L'únic que has de fer és aconseguir molts "Me gusta", ja ho saps.

RECOMANACIÓ: El proper dia 27 de Gener és la Gran Festa de la Calçotada de Valls. Si has decidit d'anar-hi, fes-te una foto xula i puja-la. Com més original la foto, més possibilitats d'obtenir molts "Me gusta" de Facebook, i per tant més possibilitats de guanyar el pack.

Així què... t'animes? somriure¿Te ha gustado este artículo?

Me gustaría que lo compartieras.

Los 'Me gusta' y los 'Tweets' ayudan mucho a otros usuarios...

¿Nos echas una mano? ;-)

* Te enviaremos un resumen del libro con 4 recetas.Bon any 2013 amb Calçots de Valls
I ara, la Gran Festa de la Calçotada
Deja un comentario

Pero hazlo, que nos gusta mucho!

Nombre

Correo electrónico (no lo publicaremos)

Tu web

Comentario
 

En Calsots.com nos preocupamos para que puedas hacer la auténtica calçotada.