Logo de Calsots.com

Versió mòbil de Calsots.com

Publicado: 07/12/2015         (¿Quieres recibir estos artículos en tu correo?)
Categoría: General, Utilitats

Si ets dels qui accedeix al nostre web amb el mòbil ja ho hauràs notat: tenim una versió per a mòbils!

És un projecte al que ens ha obligat Google, per suposat. Al seu dia va dir que els webs havien de tenir versió mòbil i mira, com per no fer-li cas a Google. somriure

Hem patit molt per tal d'aconseguir els efectes desitjats a les pàgines, però al final ha quedat un web molt ben fet. T'invito a navegar per ella des del mòbil. Entra al web normal "www.calsots.com" des del teu mòbil i automàticament seràs redirigit a la versió adaptada al mòbil. Adjunto algunes imatges d'aquesta nova versió:

Pantalla d'inici de la versió mòbil de Calsots.com Botiga de calçots a la versió mòbil de Calsots.com

Pàgina de producte de la versió mòbil de Calsots.com Cistella de la compra a la versió mòbil de Calsots.com

Si ets un habitual d'Amazon hauràs pogut comprovar també que el procés de compra és força semblant, per no dir igual. Hem considerat que Amazon és el referent a la compra online i, amb aquesta premissa, hem volgut mantenir el nostre procés de compra però intentant semblar-nos a ells.

A més a més, la part més complicada d'aquest desenvolupament ha estat precisament aquesta: el procés de compra. Una cosa tan trivial a l'ordinador es torna d'allò més complicat al mòbil, on les dimensions de la pantalla són tan reduïdes. És possible que a alguns mòbils no s'acabi de veure bé, però hem provat en molts dispositius diferents, tant Android com iOs, i en tots ells la visualització ha estat la que buscàvem.

Quant a les tablets, hem decidit que es vegi la mateixa versió que a l'ordinador. Mai no ens va donar problemes i la seva pantalla és suficientment gran com per no comprometre un disseny que ja funciona.

Per què una versió mòbil del web

Són molts els motius que justifiquen una versió mòbil, i no és només perquè ho digui Google (tot i que segur que té raó!). El primer és, sense dubtes, les visites que tenim des de dispositius mòbils. Segons les nostres estadístiques, un 48% dels usuaris del nostre web accedeixen des d'un mòbil, un 42% des d'un PC i un 10% des d'una tablet. Fem cas de la tendència, oi? Un 58% dels nostres usuaris accedeixen des d'un dispositiu que no és un PC. No ho podem passar per alt...

Un altre motiu és que la nostra versió per a ordinadors resulta molt poc usable al mòbil. A les tablets funciona sense problemes, però a un mòbil és força més complicat. Això s'havia d'arreglar.

I un altre motiu molt important és que això no és un fet puntual. Aquesta és una tendència general al món. Ho fem tot des del mòbil, i cada vegada més, així que s'havia de seguir aquesta tendència. somriure

He de dir que estem súper orgullosos d'aquesta nova versió. Esperem que t'agradi i que et serveixi per fer les teves comandes quan no estiguis davant un ordinador, i per suposat ens encantaria saber la teva opinió.

Explica'ns... què et sembla aquesta nova versió?¿Te ha gustado este artículo?
Suscríbete al blog y recibirás:

Un mail cada vez que
escriba un nuevo artículo

El libro de recetas
de Calsots.com *

(Y no te preocupes por el spam, que a mi tampoco me gusta)

O si lo prefieres...

Me gustaría que compartieras este artículo.

Los 'Me gusta' y los 'Tweets' ayudan mucho a otros usuarios...

¿Nos echas una mano? ;-)

* Te enviaremos un resumen del libro con 4 recetas.Comença la temporada de calçots 2015-2016
Comentaris de la temporada de calçots 2014-2015
Deja un comentario

Pero hazlo, que nos gusta mucho!

Nombre

Correo electrónico (no lo publicaremos)

Tu web

Comentario
 

En Calsots.com nos preocupamos para que puedas hacer la auténtica calçotada.