Logo de Calsots.com

La venda de calçots arrenca novament

Publicado: 07/02/2022         (¿Quieres recibir estos artículos en tu correo?)
Categoría: Calçots, Calçotades, Cultiu

Forma part del coneixement popular que la temporada de calçots, i per tant la venda de calçots, va de febrer a març, tot i que tu segurament ja saps que la temporada de calçots va de novembre a abril.

Per tal de saber per què la venda de calçots es dispara en aquests mesos ens hem de referir al fred que han passat abans, i a la capacitat de la planta per tal de generar sucres i sobreviure a les gelades. Com més fred, més dolços.

Venda de calçots al gener

També és cert que es produeix menys venda d'aquests calçots al gener perquè la primera setmana és (gairebé completament) de festes i la segona és de "relaxació". Ja saps que una calçotada és una festa... i acabes menjant moltíssim!

També per aquest motiu el consum al febrer i març és molt més alt. I per suposat, la quantitat de salsa que es compra també és molt major. Ja portem més d'una tona de salsa venuda aquesta temprada de calçots!

Venda de calçots durant la temporada de calçots

Comprar calçots

Per això, i donat que ja estem al febrer, us animo a comprar calçots i a gaudir d'aquesta festa, ara que ja estan al seu punt i que a més a més ve molt de gust. Nosaltres ja portem unes quantes calçotades!

Per cert, durant aquest mes de febrer, i degut a les excepcionals condicions del mercat, ens veiem obligats a pujar una mica els preus. Tot, absolutament tot, ha pujat per nosaltres, i no ens queda més remei que repercutir-ho, i ho fem de la forma més suau que podem.

Tot i així, veuràs que qualsevol pack de calçotada dels que tenim a la botiga manté un preu súper competitiu.

Els calçots, a més a més, són plantes de doble cicle. Això vol dir que una mateixa llavor trigarà dos anys en donar llavors. I nosaltres ens aprofitem d'aquesta situació per tal d'estressar-les hídricament i aconseguir aquesta delícia. Ho expliquem aquí.

Ens veiem aviat per la botiga. ;-)¿Te ha gustado este artículo?

Me gustaría que lo compartieras.

Los 'Me gusta' y los 'Tweets' ayudan mucho a otros usuarios...

¿Nos echas una mano? ;-)

* Te enviaremos un resumen del libro con 4 recetas.Festa de la Calçotada 2022
Temporada de calçots 2022-2023 a punt de començar
Deja un comentario

Pero hazlo, que nos gusta mucho!

Nombre

Correo electrónico (no lo publicaremos)

Tu web

Comentario
 

En Calsots.com nos preocupamos para que puedas hacer la auténtica calçotada.