Logo de Calsots.com

Una altra temporada de calçots que ha acabat

Publicado: 05/04/2013         (¿Quieres recibir estos artículos en tu correo?)

Ha arribat el final de la temporada de calçots, i això passa "gairebé sempre" a aquestes alçades d'any. Acostumem a dir que amb la Setmana Santa arriba el final de la temporada, i gairebé sempre és així, però el fet que realment confirma l'arribada del final de la temporada de calçots és l'aparició de les primeres "trompes".

La 'trompa' d'un calçot espigat

Com segurament ja sabràs, a Calsots.com només venem Autèntics Calçots de Valls, amb Denominació d'Origen IGP "Calçot de Valls". Això ens obliga a garantir uns mínims nivells de qualitat, i per això, quan el final de la temporada s'apropa, tanquem la botiga virtual de calçots. Pot semblar prematur, però t'assegurem que no ho és en absolut. Fem això per tal de garantir la qualitat dels calçots.

A més a més, el final de temporada en aquestes dates és inevitable. Tant si els has plantat a l'Agost, como si els has plantat al Novembre, quan arriba la calor els calçots es trompen. Trigarà una setmana més o una setmana menys, però ara és el temps de germinar... i simplement no es pot evitar. Si ets d'aquells que coneixen els calçots fa temps, sabràs de què parlem. Si ets un amant ocasional dels calçots, creu-nos: quan es trompen de veritat, ja no és el mateix.

I si t'ha agafat per sorpresa el final de la temporada de calçots, no dubtis en activar els avisos de calçots per mail. T'avisarem de tot allò important que passa en el món del calçot.

Fins la propera temporada!¿Te ha gustado este artículo?

Me gustaría que lo compartieras.

Los 'Me gusta' y los 'Tweets' ayudan mucho a otros usuarios...

¿Nos echas una mano? ;-)

* Te enviaremos un resumen del libro con 4 recetas.Ja tenim a "La Reina del Calsot"
La Sara, de Màlaga, la primera Reina del Calsot
Deja un comentario

Pero hazlo, que nos gusta mucho!

Nombre

Correo electrónico (no lo publicaremos)

Tu web

Comentario
 

En Calsots.com nos preocupamos para que puedas hacer la auténtica calçotada.