Logo de Calsots.com

Resultat del concurs de castells

Publicado: 18/10/2010         (¿Quieres recibir estos artículos en tu correo?)

El concurs de castells de Tarragona ens ha deixat un bon regust de boca (veure classificacions). Les dues colles de Valls han quedat en segona i tercera posició, tot i que lluny de la primera posició, que han aconseguit un cop més els Castellers de Vilafranca amb una gran actuació.

Però anem a les dues colles de Valls, ciutat d'origen dels castells, i també dels calçots. A priori, la Colla Vella havia de lluitar per la primera posició amb els Castellers de Vilafranca. Entre els aficionats es parlava que acabada la segona ronda, tant Vilafranca com Vella anirien igualades, i que la tercera ronda marcaria el desenvolupament del concurs. No va ser així, perquè una desafortunada caiguda en el segon castell, el Pilar de vuit amb folre i manilles, els ho posava tot molt costa amunt.

Pilar de 8 amb folre i manilles de la Colla Vella

Font: Web de la Colla Vella

Mentrestant, la Colla Joves anava fent el seu concurs, que no era un altre que tirar el 3 de 9 amb folre, el 4 de 9 amb folre, i algun castell de gamma extra per tal d'assegurar-se la tercera plaça. I ho van aconseguir, i tant! En tercera ronda la Joves carregava el 5 de 9 amb folre, que els assegurava la tercera plaça, i que en aquell moment, a més a més, els situava a la segona. Tot un èxit.

5 de 9 amb folre carregat per la Colla Joves

Font: Web de la Colla Joves

Però la sorpresa (desagradable, des del meu punt de vista) és que la Colla Vella no aconsegueix refer-se d'aquesta caiguda inesperada, i el segon intent del pilar de 8 amb folre i manilles cau en l'últim instant, a punt de ser coronat. Això ho feia tot molt difícil, veritablement. Malgrat tot, la Colla Vella ja havia fet mèrits per tal de no ser sobrepassada per les altres colles que, com la Joves, pretenien fer al concurs un castell de gamma extra.

I aquí estem, a només uns dies de la gran actuació de la fira de Santa Ursula, a Valls. I això si que no us ho podeu perdre.

Salut i calçots!!!¿Te ha gustado este artículo?
Suscríbete al blog y recibirás:

Un mail cada vez que
escriba un nuevo artículo

El libro de recetas
de Calsots.com *

(Y no te preocupes por el spam, que a mi tampoco me gusta)

O si lo prefieres...

Me gustaría que compartieras este artículo.

Los 'Me gusta' y los 'Tweets' ayudan mucho a otros usuarios...

¿Nos echas una mano? ;-)

* Te enviaremos un resumen del libro con 4 recetas.Hem instal·lat un recaptcha calçots
Diada de castells per Santa Úrsula
Deja un comentario

Pero hazlo, que nos gusta mucho!

Nombre

Correo electrónico (no lo publicaremos)

Tu web

Comentario
 

En Calsots.com nos preocupamos para que puedas hacer la auténtica calçotada.