Logo de Calsots.com

Ocho apellidos catalanes i la calçotada

Publicado: 20/11/2015         (¿Quieres recibir estos artículos en tu correo?)
Categoría: General

S'estrena "Ocho apellidos catalanes", la seqüela de Ocho apellidos vascos que tant va donar a parlar i tant d'èxit va tenir a la taquilla. I nosaltres estem especialment contents perquè a aquesta pel·lícula es fa una calçotada...... AMB ELS NOSTRES CALÇOTS!

La pel·lícula s'estrena avui 20 de novembre i segons la crítica riuràs com amb l'anterior. Segur que no estarà exempta de polèmica, però ja us dic ara que nosaltres no hi entrarem.

Ocho apellidos catalanes i la calçotada

A la pel·lícula es fa una calçotada, si. Es van posar en contacte amb nosaltres i vam poder servir els calçots i també la salsa i els pitets per a calçotada. No vam poder enviar els pitets amb el nostre logo (òbviament) així que vam haver d'enviar uns pitets genèrics. Aquí tens una imatge:

A ocho apellidos catalanes fan una calçotada

En escena veiem, d'esquerra a dreta, a Karra Elejalde, Carmen Machi, Belén Cuesta i a Dani Rovira (entre altres persones). Per cert, he de preguntar-li al Dani Rovira si li van agradar els calçots, per la cara que posa a la foto. I al Karra Elejalde que s'havia de posar el pitet a l'inrevés. somriure

Què? Genial, oi? Abans de publicar aquest article hem anat a veure la pel·lícula. Volíem veure si sortíem als crèdits i "Sí!", hi sortim. Estem molt contents per això.

Sortim als crèdits de ocho apellidos catalanes


També hem buscat el cartell de la pel·lícula. La incorporarem a la pàgina i també a facebook. Al final els "ocho apellidos catalanes" es coneixeran més pel cartell que per la imatge de la calçotada, d'això n'estic segur.

Cartell de la pel·lícula Ocho apellidos catalanes

Nosaltres, amb l'estrena de ocho apellidos catalanes, donem el tret de sortida a la temporada de calçots 2015-2016. En breu enviarem el mail d'inici de temporada. Si, si. Ja comencem amb els calçots!

Fins aviat!¿Te ha gustado este artículo?
Suscríbete al blog y recibirás:

Un mail cada vez que
escriba un nuevo artículo

El libro de recetas
de Calsots.com *

(Y no te preocupes por el spam, que a mi tampoco me gusta)

O si lo prefieres...

Me gustaría que compartieras este artículo.

Los 'Me gusta' y los 'Tweets' ayudan mucho a otros usuarios...

¿Nos echas una mano? ;-)

* Te enviaremos un resumen del libro con 4 recetas.La diada de Santa Úrsula, castells de 10!
Comença la temporada de calçots 2015-2016
Deja un comentario

Pero hazlo, que nos gusta mucho!

Nombre

Correo electrónico (no lo publicaremos)

Tu web

Comentario
 

En Calsots.com nos preocupamos para que puedas hacer la auténtica calçotada.