Logo de Calsots.com

Menú de Nadal: Calçots, i sorprèn tothom

Publicado: 15/12/2017         (¿Quieres recibir estos artículos en tu correo?)
Categoría: General, Calçots, Calçotades

Ja s'apropen les festes nadalenques i toca pensar en el menú de Nadal. Per suposat que el marisc formarà part d'alguns dels nombrosos àpats que farem entre el 24 de desembre i el 6 de gener, però ... què et semblaria sorprendre els teus amb un dinar o un sopar diferent?

T'atreveixes amb uns calçots per al teu menú de Nadal?

Una taula ben parada, amb tots els adornaments que vulguis, uns plats buits, unes copes, ... i surten de la cuina els plats amb els calçots i la salsa. Nosaltres ho farem.

Un menú de Nadal diferent

Hi ha una cosa que no pots negar: seria una sorpresa per als teus convidats. Uns calçots, una mica de salsa, vi o cava... Et recomanaria unes tovalloletes humides, o un bol amb aigua i llimona. O uns guants, tot i que ja deus saber que sóc un defensor de menjar els calçots amb les mans nues. Segur que durant dies es parlaria del teu menú.

I tampoc és tan complicat. Només has de buscar un lloc on fer foc (a ser possible de sarments) i fer els calçots unes hores abans. Si això et resulta impossible, fes-los uns dies abans i guarda'ls a la nevera. Després només els has d'escalfar al forn (no els escalfis al microones).

Per suposat que tens més opcions. Pots fer els calçots en tempura. Els fas uns dies abans i els guardes ben nets a la nevera. Es conserven bé, no pateixis. La clau de la tempura és que la cervesa estigui ben freda. Aquí tens una recepta de calçots en tempura.

De segon plat pots posar, per exemple, una graellada de diferents carns. De postres una taronja, tot i que per fer-ho "especial" jo la faria rodanxes i les banyaria per la meitat en xocolata.

Vaja, estic escrivint aquest article i se'm fa la boca aigua...

Bé, només era una idea. Facis el que facis... BONES FESTES!¿Te ha gustado este artículo?

Me gustaría que lo compartieras.

Los 'Me gusta' y los 'Tweets' ayudan mucho a otros usuarios...

¿Nos echas una mano? ;-)

* Te enviaremos un resumen del libro con 4 recetas.Comencem la temporada de calçots 2017-2018
Aviat començarà la temporada de calçots 2019-2020
Deja un comentario

Pero hazlo, que nos gusta mucho!

Nombre

Correo electrónico (no lo publicaremos)

Tu web

Comentario
 

En Calsots.com nos preocupamos para que puedas hacer la auténtica calçotada.