Logo de Calsots.com

Hem canviat de transportista

Publicado: 09/03/2013         (¿Quieres recibir estos artículos en tu correo?)

Aquesta temporada vam posar en marxa un servei de lliurament en 48h amb vistes a millorar els preus de les calçotades que enviem. El preu dels enviaments en 24 hores era alt, i aquest servei de 48 hores semblava ser una bona solució, donada la reputació de Tourline Express.

Però, la veritat és que els enviaments de 48 hores de Tourline Cargo van resultar d'allò més desastrós! Tan aviat com van aparéixer les primeres incidències ja ens vam posar en guàrdia, i immediatament vam començar a cercar alternatives. Malgrat tots els problemes, ningú no s'ha hagut de quedar sense calçots. I el que la Isabel i jo mateix hem sofert perquè això sigui així no té nom.

Finalment, i amb molta satisfacció, avui hem posat en marxa el nou sistema d'enviaments amb dues empreses: Qualys 360 i Zeleris.

Qualys 360         Zeleris

En la negociació amb aquestes empreses ha pesat molt el nostre volum d'enviaments. Precisament per aquest motiu, el nostre volum d'enviaments, hem fet proves abans d'encetar tot això, i ara, tot i que falti molt poquet pel final de la temporada de calçots, ho posem en marxa. Val més fer-ho ara, que haver de tenir més problemes amb els enviaments de 48 hores. Imagina't que un dia et quedes sense calçots!!!

També som conscients que cap empresa de transports és perfecta. Som plenament conscients que seguirà havent-hi alguna que altra incidència. Però, ara mateix la relació entre el preu i el servei que ofereixen aquestes dues empreses és el millor. Nosaltres ja hem pres la decisió.

Estem convençuts que tot anirà be. Ja ens ho confirmaràs.¿Te ha gustado este artículo?

Me gustaría que lo compartieras.

Los 'Me gusta' y los 'Tweets' ayudan mucho a otros usuarios...

¿Nos echas una mano? ;-)

* Te enviaremos un resumen del libro con 4 recetas.La Televisió Japonesa a la Festa de la Calçotada de Valls
Ja tenim a "La Reina del Calsot"
Deja un comentario

Pero hazlo, que nos gusta mucho!

Nombre

Correo electrónico (no lo publicaremos)

Tu web

Comentario
 

En Calsots.com nos preocupamos para que puedas hacer la auténtica calçotada.