Logo de Calsots.com

Fotos de calçots - Nova galeria de fotos de Calsots.com

Publicado: 22/11/2014         (¿Quieres recibir estos artículos en tu correo?)
Categoría: General, Utilitats

Avui porto una nova funcionalitat al web: una galeria de fotos de calçots. Alguna vegada ens havien demanat fotos de qualitat per a algun article o per a blocs o altres publicacions i ho havíem fet tot per correu electrònic.

A la nova galeria de fotos de calçots posarem diferents àlbums. Ara en trobaràs tres de diferents: calçots, festa de la calçotada i auca del calçots, però la idea és anar afegint-ne més i també afegir fotos als àlbums ja existents.

Tres àlbums de la galeria de fotos de calçots de Calsots.com

Només fotos de calçots?

En principi només posarem fotografies de calçots, sí. Tindrem diferents àlbums, com deia, per intentar categoritzar una mica, però només fotos. Si cerques algun vídeo, tenim un apartat especial on estan els vídeos de calçots.

Puc demanar les fotos de calçots de la vostra galeria?

Les fotografies de calçots que veuràs a la nostra galeria porten una marca d'aigua. Això és així perquè no volem que d'elles se'n faci un ús indiscriminat. Si les necessites per al teu bloc, si ets periodista i vols escriure un article, etc., no dubtis en demanar la foto. Te l'enviarem amb molt de gust. Trobaràs un formulari de petició al peu de cada foto. Les que hem pujat a la web no tenen tota la qualitat amb la que han sortit de la càmera, així que les que enviarem seran les de més alta qualitat.

Per suposat, la foto de calçots que t'enviem no portarà la marca d'aigua. Això només és pel que deia anteriorment, evitar-ne un ús indiscriminat.

I ... gratis?

Sí, sí, totalment gratis. L'única cosa que volem és que es digui que les hem fet nosaltres, però no et cobrarem ni un cèntim. El que ens interessa és que es promocionin els calçots; això és tot.

Crec que ja està tot dit sobre la galeria de fotos. Considero que és un bon lloc per ajuntar-les totes i aconseguir un repositori interessant i públic de fotos de calçots.¿Te ha gustado este artículo?
Suscríbete al blog y recibirás:

Un mail cada vez que
escriba un nuevo artículo

El libro de recetas
de Calsots.com *

(Y no te preocupes por el spam, que a mi tampoco me gusta)

O si lo prefieres...

Me gustaría que compartieras este artículo.

Los 'Me gusta' y los 'Tweets' ayudan mucho a otros usuarios...

¿Nos echas una mano? ;-)

* Te enviaremos un resumen del libro con 4 recetas.La recepta de la salsa de calçots per començar la temporada
Salsa romesco o salsa de calçots - És diferent?
Deja un comentario

Pero hazlo, que nos gusta mucho!

Nombre

Correo electrónico (no lo publicaremos)

Tu web

Comentario
 

En Calsots.com nos preocupamos para que puedas hacer la auténtica calçotada.