Logo de Calsots.com

Festa Major de Valls, 2011

Publicado: 11/06/2011         (¿Quieres recibir estos artículos en tu correo?)

Valls celebrarà la seva Festa Major de Sant Joan entre els dies 18 i 26 de juny. Com sempre, i sense deixar d'admirar tot el programa d'actes, el que més ens crida l'atenció a nosaltres són tres coses: els castells, la Nit de Completes, i la ruta de tapes que, després de l'èxit de les decennales, es tornarà a repetir.

Enguany, a més a més, es presenten diverses novetats molt interessants. En primer lloc, el sorteig per a l'ordre de sortida de l'actuació de castells per Sant Joan es realitzarà en un acte públic el dia 18 de juny per la tarda. Segons una notícia de l'Ajuntament de Valls, això representarà l'inici formal de la temporada, i servirà per a escalfar motors de cara a l'actuació del dia de Sant Joan.

joves   Cartel

No he aconseguit el programa d'activitats ni el cartell en format digital, però tan aviat ho tingui els publico.

D'altra banda, i també molt interessant, la Nit de Completes de Valls tindrà una actuació castellera a l'antiga, eliminant rondes i torns. Cada colla tirarà1 el castell que vulgui, i quan vulgui. D'aquesta manera seria possible veure, i tots ho desitjem així, dos castells simultanis. Seria fantàstic, i des d'aqui animo a les dues a colles a fer-ho possible.

I per últim, l'edició de la Ruta de Tapes que es va inaugurar a la passa edició de les Decennals de la Candela va tenir tant d'èxit que es repetirà a aquesta edició de la Festa Major de Sant Joan de Valls 2011. Si ens busques per la ruta, ens trobaràs.

Fins aviat!


1 En l'argot casteller, "tirar" s'utilitza per a indicar un intent. P.ex.: "Anem a tirar el 3 de 9", significaria "Anem a intentar el 3 de 9".



¿Te ha gustado este artículo?

Me gustaría que lo compartieras.

Los 'Me gusta' y los 'Tweets' ayudan mucho a otros usuarios...

¿Nos echas una mano? ;-)

* Te enviaremos un resumen del libro con 4 recetas.



Tarraco Viva 2011, un viatge en el temps
Ha començat la venda de cebes per a calçots




Deja un comentario

Pero hazlo, que nos gusta mucho!

Nombre

Correo electrónico (no lo publicaremos)

Tu web

Comentario




 

En Calsots.com nos preocupamos para que puedas hacer la auténtica calçotada.