Logo de Calsots.com

Festa de la Calçotada 2022

Publicado: 30/01/2022         (¿Quieres recibir estos artículos en tu correo?)
Categoría: General, Calçots, Valls

Com segurament sabràs, la festa de la calçotada a Valls se celebra l'últim diumenge de gener, excepte els anys acabats en 1, que degut a la coincidència amb les festes decennals de la Candela s'avancen una setmana. Enguany, però, hem celebrat la festa de la calçotada el penúltim diumenge de gener, perquè la festa de la Candela s'ha hagut de postergar un any degut a la pandèmia.

Honestament, la Festa de la Calçotada de 2022 ha quedat una mica deslluïda per les mesures anti-covid que s'han hagut d'adoptar. Poca gent, pocs estands cap d'ells de restaurants... Tot i així, hi ha hagut un molt bon ambient, i recomano moltíssim l'assistència perquè és el millor esdeveniment relacionat amb calçots que tenim. Esperem que la propera edició tot torni a la normalitat.

Concursos de la Festa de la Calçotada 2022

I enguany tinc novetats: He tingut l'honor de ser membre del jurat del concurs de cultivadors de Calçots de Valls! Agraeixo a la Indicació Geogràfica Protegida "Calçot de Valls" l'immens honor d'haver sigut membre d'aquest jurat, i espero haver-lo exercit adequadament.

Tot i que he assistit a aquest concurs en el marc de la Festa de la Calçotada de Valls els últims 15 anys, mai vaig ser conscient de la dificultat i la responsabilitat que comporta aquesta tasca.

Festa de la calçotada 2022 - concurs de productors de calçots Festa de la calçotada 2022 - concurs de productors de calçots

I he d'afegir que, a més a més, m'ho he passat d'allò més bé. :-)

La temporada de calçots arrenca ara?

Tot i que és cert que la temporada alta comença quan es fa la festa de la calçotada, realment la temporada de calçots comença al novembre i dura fins a mitjans d'abril, aproximadament.

I no pateixis. T'avisarem del final de la temporada de calçots amb un correu electrònic, sempre que t'hagis donat d'alta al servei d'alertes de calçots.

Així que si vols comprar calçots ara és el moment.

Fins aviat!¿Te ha gustado este artículo?

Me gustaría que lo compartieras.

Los 'Me gusta' y los 'Tweets' ayudan mucho a otros usuarios...

¿Nos echas una mano? ;-)

* Te enviaremos un resumen del libro con 4 recetas.Temporada de calçots 2021-2022
La venda de calçots arrenca novament
Deja un comentario

Pero hazlo, que nos gusta mucho!

Nombre

Correo electrónico (no lo publicaremos)

Tu web

Comentario
 

En Calsots.com nos preocupamos para que puedas hacer la auténtica calçotada.