Logo de Calsots.com

La Festa de la Calçotada és el proper diumenge

Publicado: 26/01/2016         (¿Quieres recibir estos artículos en tu correo?)
Categoría: General, Calçots, Calçotades

Cartell de la Festa de la Calçotada 2016Aquest diumenge se celebra la Gran Festa de la Calçotada 2016 a Valls. Calçots, salsa, sarments, la olor típica dels calçots al foc... tot un festival dels calçots. Crec que tothom hauria de visitar la Festa de la Calçotada alguna vegada. L'ambient que es respira és molt especial.

Al meu últim article sobre la Festa de la Calçotada vaig escriure l'ordre que s'havia de seguir per a visitar la festa de forma ordenada. Només és una recomanació, per suposat. Nosaltres seguirem aquest ordre, com sempre, tot i que haurem de fer aturades al camí per saludar els molts amics que participen com a voluntaris.

El més vistós de la Festa de la Calçotada és el concurs de menjar calçots. Veure com mengen calçots durant 45 minuts és força espectacular i enguany, a més a més, torna el guanyador de concursos anteriors, Adrià Weghrzyn (espero haver escrit bé el seu nom). Un canvi de normativa va fer que l'any passat no pogués participar.

Si vas a Valls també trobaràs altres actes. Hi ha una concentració de "2 cavalls", el mític Citroen, i un mercat del calçot (tot i que hi ha paradetes amb coses que no tenen res a veure amb els calçots). Trobaràs productors que venen els seus calçots, podràs comprar salsa, degustacions de vi, etc. Molt complet, de veritat.

Nosaltres estarem tot el dia per Valls, i estaria bé saludar-te si vens. Avisa'ns!

Ens veiem a la Festa de la Calçotada de Valls!¿Te ha gustado este artículo?

Me gustaría que lo compartieras.

Los 'Me gusta' y los 'Tweets' ayudan mucho a otros usuarios...

¿Nos echas una mano? ;-)

* Te enviaremos un resumen del libro con 4 recetas.La temporada de calçots comença al gener: veritat o mentida?
Resum de la Festa de la Calçotada 2016


Comentarios


avatar Carmen dice:
27/01/2016 a las 09:19

Un grupo de amigos celebramos nuestra calçotada el fin de semana pasado en un pueblo de Córdoba. Llegaron desde Valls el día anterior como estaba previsto con todo lo necesario para su preparación: los sarmientos para la brasa, su salsa para mojar y los baberos para no mancharnos...resultó una comida excelente que nos dejó muy buen sabor de boca y ganas de repetir


avatar Montse dice:
30/01/2016 a las 21:59

La setmana passada vàrem fer la calçotada!

Els calçots ens varen arribar el divendres, com havia demanat.

Tot i que vaig tenir problemes al fer el foc amb els sarments (falta de pràctica!), vaig acabar barrejant-los amb llenya.

Van quedar molt bons! hem fet moltes calçotades, però vàrem trobar que els vostres calçots eren extraordinaris! Segur que repetirem!

Deja un comentario

Pero hazlo, que nos gusta mucho!

Nombre

Correo electrónico (no lo publicaremos)

Tu web

Comentario
 

En Calsots.com nos preocupamos para que puedas hacer la auténtica calçotada.