Logo de Calsots.com

Festa de la calçotada 2012

Publicado: 11/12/2011         (¿Quieres recibir estos artículos en tu correo?)

Festa de la calçotada 2012 a VallsPer fi, ja es aquella època de l'any que ens trobem amb "l'event". Ja tenim aprop la Gran Festa de la calçotada 2012 a Valls. Per a tots els que estimem aquesta tradició culinària catalana, aquest és un gran event.

Nosaltres, com cada any, estarem donant voltes per Valls. Ja la nit anterior veurem els preparatius, i el dia de la festa estarem tant al concurs de productors de calçots, com al concurs de menjadors de calçots (és impressionant la brutalitat de calçots que arriben a menjar en 45 minuts), i també al de preparació de la salsa de calçots.

Farem una calçotada a una masia propera a Valls, propietat d'uns amics, i ja per la tarda tornarem a Valls per a acomiadar-nos d'una gran Festa. Probablement per la tarda estarem tristos, perquè tocarà tornar a la rutina... però el dia haurà valgut la pena.

Si per algún motiu no pots venir a la Festa de la Calçotada a Valls, pensa que pots fer una calçotada perfecta a casa teva. Ara, amb el mini-pack calçotada per a 4 o 5 persones, t'ho envien tot a casa.

Així què, vindràs a Valls a la Gran Festa de la Calçotada 2012?



¿Te ha gustado este artículo?

Me gustaría que lo compartieras.

Los 'Me gusta' y los 'Tweets' ayudan mucho a otros usuarios...

¿Nos echas una mano? ;-)

* Te enviaremos un resumen del libro con 4 recetas.



Crema de calçots - Nova recepta
Comença un nou any amb novetats




Deja un comentario

Pero hazlo, que nos gusta mucho!

Nombre

Correo electrónico (no lo publicaremos)

Tu web

Comentario




 

En Calsots.com nos preocupamos para que puedas hacer la auténtica calçotada.