Logo de Calsots.com

Falta molt poc per a l'inici de la temporada de calçots

Publicado: 01/11/2016         (¿Quieres recibir estos artículos en tu correo?)
Categoría: Calçots, Cultiu

Com cada any al mes de novembre, la temporada de calçots està a punt de començar. I aquesta vegada he de dir que estem molt contents perquè la collita està anant molt bé. Hi ha hagut algunes pluges que ens han preocupat per la inoportunitat del moment, ja que quan plou no podem calçar calçots en una setmana, i si ho fa just després d'haver calçat pot desfer la feina feta. Alguna vegada l'inici de la temporada se'ns ha endarrerit per les pluges. Sembla que aquesta temporada no passarà.

Adjunto una foto perquè es pugui veure com evoluciona el nostre cultiu. Aquesta línia ja està calçada i repassada. Aquests calçots els podrem menjar cap a mitjans de desembre, aproximadament.

Calçots per a l'inici de la temporada de calçots 2016-2017

Quant als enviament d'inici de temporada

Si tot va bé ja podrem menjar calçots la setmana del 14 de novembre. Això no és una ciència exacta, com dic sempre, però tot està anant bé, així que no hi hauria d'haver problemes.

Si tot segueix així, això significaria que la primera calçotada la podries fer el cap de setmana del 19-20 de novembre. Nosaltres ja tenim una calçotada aparaulada pel dia 26 de novembre però tu podries fer-la una setmana abans. Bé, no? somriure

En un altre ordre de coses, aquest estiu hem estat treballant en noves funcionalitat per a la web i creiem que t'agradaran molt. Això t'ho explicarem en el proper mail, el d'inici de la temporada de calçots 2016-2017. Ja tenim ganes d'enviar-lo!

I ja per últim et recomano de revisar la imatge que he penjat a la pàgina que parla de la temporada de calçots. És molt il·lustrativa. Mostra amb força claredat el doble cicle de vida dels calçots. Per doble cicle s'entén que és una planta el cicle vital de la qual dura dos anys.

Res més per avui. A esperar un parell de setmanetes a que això comenci!¿Te ha gustado este artículo?

Me gustaría que lo compartieras.

Los 'Me gusta' y los 'Tweets' ayudan mucho a otros usuarios...

¿Nos echas una mano? ;-)

* Te enviaremos un resumen del libro con 4 recetas.Castells per Sant Felix i plantar cebes per a calçots
Comença la temporada de calçots 2016-2017, per fi


Comentarios


avatar ANGELS FERNANDEZ dice:
03/11/2016 a las 11:56

GRACIAS POR PONERNOS AL DÍA SOBRE LA COSECHA, YA SE NOS HACE LA BOCA AGUA ESPERANDO PROBARLOS PRONTO. ENHORABUENA.
Deja un comentario

Pero hazlo, que nos gusta mucho!

Nombre

Correo electrónico (no lo publicaremos)

Tu web

Comentario
 

En Calsots.com nos preocupamos para que puedas hacer la auténtica calçotada.