Logo de Calsots.com

Comença un nou any amb novetats

Publicado: 11/01/2012         (¿Quieres recibir estos artículos en tu correo?)

Malgrat que la temporada de calçots va de novembre a abril, la veritat és que la feina més forta comença després de festes. És ara quan ve més de gust una bona calçotada, ja que els calçots estan fantàsticament be. Tot i això, com ja he dit en alguna ocasió prèvia, els millors calçots són els primerencs, ja que són molt més tendres i dolços.

Aquest mes de gener ens portarà moltíssimes novetats. Algunes d'elles són:

La Gran Festa de la Calçotada
Gran Festa de la Calçotada 2012 a VallsL'últim diumenge de gener, que enguany cau al dia 29, se celebra la Gran Festa de la Calçotada a Valls. A aquest event no s'hi pot faltar, ja que podràs descobrir detalls fantàstics d'aquest mon. I per suposat, des de primera hora del matí ja notaràs l'olor dels calçots a qualsevol racó de Valls.


Et donem més salsa de calçots
Salsa de calçotsA aquesta nova temporada estem incloent més salsa de calçots als pack de calçotada de 8-10 persones. Fins ara contenien 3 pots de 500 grams, i a partir d'ara inclourem un pot més gran de 1.600 grams. L'envàs és més còmode, i pel mateix preu tens una mica més de salsa.


Una calçotada més petita
Mini pack de calçotada per a 4-5 personesLa temporada passada, el més demanat va ser un pack més petit, per tal d'optimitzar el preu del transport. En plena temporada no podíem dedicar-nos a organitzar una cosa així, però aquesta temporada ja ha començat amb un nou pack de calçotada per a 4-5 persones, que està sent "la revolució de la botiga". Sense cap mena de dubtes, el millor per a reunions més petites.

Una nova recepta amb calçots
Truita de patata i calçotsDurant l'any anem rebent receptes dels nostres clients i amics, i aquest mes de gener hem presentat la recepta de l'Enrique: una espectacular truita de patates amb calçots. Nosaltres l'hem fet a casa, i la veritat és que és fantàstica. De realització molt fàcil, amb un resultat molt bo, i que no pesa. Apta per al dia posterior a la calçotada, i fins i tot per a aquells que (com jo) es posen de calçots fins dalt.


Enguany, a més a més, hem establert un nou sistema per tal de fer els nostres manats, de manera que ara ens resulta més fàcil escollir els bons. Ara els manats de calçots surten espectaculars.

Manat de calçots de Valls


I tot això a la nostra pàgina de calçots, perquè tota la informació relativa als calçots i les calçotades estigui al teu abast. No pots dir que no t'agrada!!!¿Te ha gustado este artículo?
Suscríbete al blog y recibirás:

Un mail cada vez que
escriba un nuevo artículo

El libro de recetas
de Calsots.com *

(Y no te preocupes por el spam, que a mi tampoco me gusta)

O si lo prefieres...

Me gustaría que compartieras este artículo.

Los 'Me gusta' y los 'Tweets' ayudan mucho a otros usuarios...

¿Nos echas una mano? ;-)

* Te enviaremos un resumen del libro con 4 recetas.Festa de la calçotada 2012
Festa de la calçotada a Valls 2012
Deja un comentario

Pero hazlo, que nos gusta mucho!

Nombre

Correo electrónico (no lo publicaremos)

Tu web

Comentario
 

En Calsots.com nos preocupamos para que puedas hacer la auténtica calçotada.