Logo de Calsots.com

Comença la temporada de calçots 2016-2017, per fi

Publicado: 10/12/2016         (¿Quieres recibir estos artículos en tu correo?)
Categoría: General, Calçots, Premsa

Enguany ha trigat, però per fi podem dir que comença la temporada de calçots 2016-2017, i que ja hem obert la botiga. La causa principal ha sigut, com sempre que passa una cosa així, la meteorologia. La falta de fred i les pluges de les últimes setmanes han impedit l'apertura. Hem pogut arrencar-ne alguns per veure si estàvem a punt, i estàvem preparats per obrir i ... veuràs quins calçots! somriure

Us prometo que haurà valgut la pena esperar fins ara que comença la temporada de calçots.

En aquest article vull començar dient que el final de la passada temporada i l'estiu han estat una mica diferents. Mireu per què...

La televisió coreana

Bé, això va passar a mitja temporada, però ens va agafar en un moment de tanta feina que no ho vam poder publicar. Al desembre ens van visitar uns representants de la televisió pública sudcoreana, donat l'interès en fer una calçotada amb nosaltres per a un programa de cuina molt famós. Es tractava d'un programa de quatre cuiners que recorren el món en busca de diferents tradicions gastronòmiques. La seva idea era fer una calçotada amb un equip molt gran d'aproximadament 30 persones.

La calçotada la vam fer finalment ben entrada la temporada. No ens podíem creure aquell desplegament! Ens va resultar tan impressionant que hem fet una galeria només amb aquest motiu. Mira les fotos.

Tot i així, la foto que millor defineix la calçotada que vam fer és aquesta. Què bé ho vam passar!

Instant de la calçotada amb els 4 cuiners coreans

El cuiner holandès René Pluijm

Al final de la temporada passada ens va venir a veure el prestigiós cuiner holandès René Pluijm (visitar el seu web). El lema del seu programa és "Cercant els plats i llocs més bonics del món". Ens va trucar pràcticament al final de la temporada i vam poder (pels pèls!) fer una calçotada amb ells. He d'admetre que va ser divertidíssim. Anar a buscar els calçots, fer la salsa, fer la calçotada... tot va ser fantàstic. A més a més vam tenir un temps magnífic. No es pot demanar més!

Amb el cuiner holandès René Pluijm just al final de la temporada de calçots

El mateix René ha penjat el vídeo de la calçotada amb nosaltres al seu web. L'únic però és que està en holandès. :-)

Presentació de Calsots.com a Còrdova

Una mica més tard, cap a finals de maig ens va arribar un mail amb una invitació per anar a Còrdova, a presentar la nostra experiència. Ens va fer moltíssima il·lusió i de seguida vam comprar els bitlletes de tren i l'hotel. La jornada va comptar amb més de 80 assistents i va ser un rotund èxit d'organització. Durant la jornada es van fer moltes piulades i es va discutir sobre les millors pràctiques en les xarxes socials i la venda online.

Enllaç al web de CECO: http://www.ceco-cordoba.es/portal/actividades/2016/negociosrrss/index.html

Jornada a Facebook: https://www.facebook.com/CecoEmplea/photos/pb.409852255789643.-2207520000.1471100796./969818466459683/

Instant de la presentació de Calsots.com a Còrdova, ara que comença la temporada de calçots

Comença la temporada de calçots 2016-2017

Bé, doncs tot això ha passat entre la temporada passada i l'inici d'aquesta. Suposo que ja saps que tenim una pàgina que parla de la temporada de calçots on pots trobar tota la informació que necessitis. A més a més hem incorporat una imatge fantàstica que mostra el procés de dos anys per a obtenir els calçots. Molt interessant.

Aquesta temporada oferirem algunes novetats, tot i que això sí, serà poc a poc. Sorpresa, sorpresa. somriure

Recorda també que la FESTA DE LA CALÇOTADA se celebra el dia 29 de gener a Valls. Nosaltres, com no pot ser d'altra manera, hi serem i ens agradaria que ens poguéssim saludar si penseu anar-hi.

Bé, per avui res més. Gaudeix de l'inici de la temporada de calçots i ens saludem aviat, espero.¿Te ha gustado este artículo?

Me gustaría que lo compartieras.

Los 'Me gusta' y los 'Tweets' ayudan mucho a otros usuarios...

¿Nos echas una mano? ;-)

* Te enviaremos un resumen del libro con 4 recetas.Falta molt poc per a l'inici de la temporada de calçots
Bones fiestas, amb 12 calçots


Comentarios


avatar Ineke dice:
10/12/2016 a las 20:49

Ya lo he vuelto a ver!!!


avatar Oscar dice:
10/12/2016 a las 21:05

Yo también! Me encanta el vídeo. Ojalá ocurra más veces. :-)
Deja un comentario

Pero hazlo, que nos gusta mucho!

Nombre

Correo electrónico (no lo publicaremos)

Tu web

Comentario
 

En Calsots.com nos preocupamos para que puedas hacer la auténtica calçotada.