Logo de Calsots.com

Sobre la temporada de calçots

Publicado: 24/11/2011         (¿Quieres recibir estos artículos en tu correo?)

La temporada de calçots ja ha començat. Ja fa uns dies que tenim calçots, i són bons. Molt bons. Vaig parlar amb l'Angel Solé, el millor cuiner de calçots del món (i no exagero), i els hi diu "Calçots "primerencs"". Cada any, abans d'obrir la botiga de calçots, els provem per a assegurar-nos. Aquesta temporada de calçots s'ha endarrerit una mica per dos motius: el fred no arribava, i quan va arribar, també ho van fer les plujes (llegir article de les plujes).

Sobre l'inici de la temporada de calçots hem llegit moltes coses, i molt interessants. Coses com que són durs abans de febrer, que els que surten abans de febrer són d'hivernacles (però si necessiten fred!). No fem cas, per suposat. Els primers són boníssims. Molt dolços. Molt ... especials! Personalment els faria pagar molt més cars.

Però parlem de la temporada de calçots, que ve plena de novetats al nostre web. Les anirem mostrant poc a poc, començant amb aquesta mateix article.

En primer lloc, una estètica renovada, molt més navegable i usable que la temporada anterior, amb un menú lateral nou i millor ordenat. Hem volgut mantenir l'estructura bàsica, però sense cap dubte, l'estètica ha millorat. Aquest és el segon canvi estètico que realitzem. Fixeu-vos com ha evolucionat el web:

Aquest és el web original, el primer que va sortir.     Aquest és el resultat del primer redisseny.  Va millorar molt, sense cap mena de dubtes.     Aquest és el resultat del segon redisseny (l'actual).  Encara millor, oi?

Clica a les imatges per a fer-les més grans

Salsa de calçotsTambé hems potenciat l'apartat de les receptes amb calçots, perquè ja va tenir molt d'exit la temporada pasada. Aquest apartat té una recepta nostra, la de la salsa, però la resta la volem alimentar d'aportacions vostres. Aquest primer mes, la recepta original de la salsa de calçots, i una fantàstica recepta de calçots en tempura.

Esperem que la participació sigui molt alta. Al desembre et mostrarem una altra recepta que segur que t'agradarà. La podràs fer amb calçots frescos, o amb els calçots sobrants de l'última calçotada. T'anirà super bé.

Pròximament més novetats per a aquesta temporada.¿Te ha gustado este artículo?
Suscríbete al blog y recibirás:

Un mail cada vez que
escriba un nuevo artículo

El libro de recetas
de Calsots.com *

(Y no te preocupes por el spam, que a mi tampoco me gusta)

O si lo prefieres...

Me gustaría que compartieras este artículo.

Los 'Me gusta' y los 'Tweets' ayudan mucho a otros usuarios...

¿Nos echas una mano? ;-)

* Te enviaremos un resumen del libro con 4 recetas.Aquesta setmana no hi ha calçots
La nostra salsa de calçots a internet
Deja un comentario

Pero hazlo, que nos gusta mucho!

Nombre

Correo electrónico (no lo publicaremos)

Tu web

Comentario
 

En Calsots.com nos preocupamos para que puedas hacer la auténtica calçotada.