Logo de Calsots.com

Temporada de calçots al 100%

Publicado: 07/02/2017         (¿Quieres recibir estos artículos en tu correo?)

La temporada de calçots ja està al 100%. En cap de setmana, siguis on siguis, és molt fàcil notar aquella olor típica d'uns calçots a les flames. Típica i meravellosa olor... és que m'encanta! sonrisa

De tots és sabut que la temporada de calçots va de novembre a abril, i sempre hi ha qui diu "cada any comença abans la temporada!". A tots aquells que fan aquests comentaris només puc que contestar-los el que vull dir en aquest article: la temporada alta, la part més forta de la temporada, és ara. Generalment després de les festes o després de la Festa de la Calçotada. En qualsevol cas, la norma per a aquests comentaris és que ara comença la temporada alta.

La Festa de la Calçotada marca l'inici del moment més fort de la temporada de calçots

Temporada de calçots a la televisió

Un argument que fa créixer aquests comentaris és probablement el creixent interès de la televisió pels calçots. L'inici real de la temporada no va massa bé per les audiències, però després de les festes de Nadal, Any Nou i Reis, i després de les loteries, etc... home, llavors ja interessa. A més a més, la Festa de la Calçotada ho fa tot molt més atractiu. Aquest és probablement l'argument de més pes.

D'altra banda, també he de dir que el fet que la televisió tingui interès pels calçots i les calçotades ÉS GENIAL! Sense la repercussió de les audiències aquest cultiu seria minoritari i estaria restringit a un mercat molt més petit. Només a tall d'exemple, avui Calsots.com envia calçots a tota Espanya, a tota Europa i, a vegades, fins i tot una mica més lluny. Però això és un tema que espero comentar al proper article.

Recorda que les comandes es poden fer tots els dies, però que els enviaments els fem de dimarts a dijous. I si vius a l'estranger, no dubtis en demanar-nos un pressupost. Estem encantats d'exportar calçots. Ens encanta!

De moment, a gaudir dels calçots al màxim. Fins l'abril, que no pari la festa!

Fins aviat!¿Te ha gustado este artículo?

Me gustaría que lo compartieras.

Los 'Me gusta' y los 'Tweets' ayudan mucho a otros usuarios...

¿Nos echas una mano? ;-)

* Te enviaremos un resumen del libro con 4 recetas.Bones fiestas, amb 12 calçots
Calçotada "Dia del Pare"
Deja un comentario

Pero hazlo, que nos gusta mucho!

Nombre

Correo electrónico (no lo publicaremos)

Tu web

Comentario
 

En Calsots.com nos preocupamos para que puedas hacer la auténtica calçotada.