Logo de Calsots.com

La temporada de calçots comença al Novembre

Publicado: 27/10/2012         (¿Quieres recibir estos artículos en tu correo?)

Nervis, ganes, trucades telefòniques, fregar-se les mans... tot això ho provoca l'inici de la temporada de calçots el proper mes de Novembre. Ho sabem! Nosaltres també estam així. I és que, a més a més, aquesta nova temporada portarà moltes sorpreses, i totes elles molt interessants.

En primer lloc, i per no perdre el costum, una renovada web de calçots. El canvi és bàsicament intern, però per fora també es veuràn novetats. Hem ampliat la web, hem creat pàgines noves que la fan més navegable, i també hem afegit un nou producte: els sarments.

La Reina del CalçotTambé tindrem una sorpresa interessant, en forma de concurs. Es diu "La Reina del Calsot", y estarà disponible el mateix dia que comenci la temporada de calçots. Aquest invent serà divertit, i l'única cosa que podem avançar ara és que la guanyadora (compte, una guanyadora!) s'emportarà un pack familiar per a 8 persones.

(Per endur-te el premi només has de ser molt activa, i avisar els teus contactes, ja que el teu facebook ha de treure fum. Fins aquí puc llegir, de moment!)

Test de calçotsI també hem preparat un Test de calçots. Es tracta d'un test de només 14 preguntes relacionades amb els calçots, que t'encantaran. Es pot repetir per tal de poder comprovar on són els errors, si és que en comets algún! No són preguntes difícils, però ... bé, en algunes respostes hem sigut una mica gamberros. sonrisa

Vinga; la temporada de calçots comença JA, i en menys de tres mesos ja tindrem la Festa de la Calçotada. No et despistis, i activa els nostres avisos. T'informarem puntualment de tot.¿Te ha gustado este artículo?
Suscríbete al blog y recibirás:

Un mail cada vez que
escriba un nuevo artículo

El libro de recetas
de Calsots.com *

(Y no te preocupes por el spam, que a mi tampoco me gusta)

O si lo prefieres...

Me gustaría que compartieras este artículo.

Los 'Me gusta' y los 'Tweets' ayudan mucho a otros usuarios...

¿Nos echas una mano? ;-)

* Te enviaremos un resumen del libro con 4 recetas.Un regal fantàstic


Comentarios


avatar Paco Alicante dice:
28/10/2012 a las 22:20

Hola amigos, yo he plante cebollas vuestras en septiembre y estan creciendo muy bien , la pregunta es (ya que es la primera vez que planto) cuando estan los calsots listos para sacarlos de la tierra...? Gracias por vuestra atencion y un saludo!


avatar Calçots de Valls dice:
03/11/2012 a las 11:21

Hola, Paco.

Lo primero es calzarlos, de manera que el tallo (lo blanco) se vaya alargando. Lo digo ya que no lo mencionas en tu mensaje.

Por otro lado, cuando veas que los tallos son suficientemente gruesos (como el dedo gordo, o algo más), prueba a sacar una mata, y comprobarás cómo están. A esto se le coje el tranquillo enseguida.

Ya me dirás cómo va.

Oscar
Deja un comentario

Pero hazlo, que nos gusta mucho!

Nombre

Correo electrónico (no lo publicaremos)

Tu web

Comentario
 

En Calsots.com nos preocupamos para que puedas hacer la auténtica calçotada.