Logo de Calsots.com

Castells per Sant Felix i plantar cebes per a calçots

Publicado: 27/09/2016         (¿Quieres recibir estos artículos en tu correo?)

Ja hem acabat de plantar cebes de calçots! Totes! A més a més, com suposo que saps si segueixes aquest bloc, aviat hi haurà una actuació ... increïble: el concurs de castells. Peroò això serà diumenge vinent. Ara t'explico que ja he plantat totes les cebes de calçots i que encara tinc la ressaca de l'actuació de Sant Fèlix, a Vilafranca del Penedès.

Perquè el dia 30 d'agost (ja fa gairebé un mes!) va ser Sant Fèlix, i això només significa una cosa: castells, castells i castells, i com sempre de la màxima dificultat.

Tots els aficionats sabem que aquesta jornada és especial, però la d'enguany ho ha estat encara més. Castells de 10 pisos, pilars enormes, folres, manilles... bufff, quina bogeria. Enguany no hi ha hagut cap construcció que no fos de les denominades "de gamma extra". Tot ha estat descomunal.

D'altra banda s'ha de destacar també que, malgrat que enguany disposàvem d'un nou protocol de plaça, la diada ha estat llarguíssima, com de costum. S'esperava que aquest protocol escurcés els temps entre castells, però no ha estat així. En fi, un tema que sembla difícil de solucionar quan les construccions són tan grans.

Sant Fèlix, resultats

Poso el quadre de construccions i ja saps que, si ets un neòfit en això dels castells, a aquesta pàgina pots veure la nomenclatura.

Sant Fèlix 2016
Logotip dels Minyons de Terrassa Minyons de Terrassa 3d10fmc, 5d9f, 2d9fm, pd7f
Colla Vella dels Xiquets de Valls Colla Vella dels Xiquets de Valls 3d10fm, 4d9sf, 4d9fa, pd8fmc
Logotip de la Colla Joves Xiquets de Valls Colla Joves Xiquets de Valls 2d9fm, 4d9sfc, 5d9f
Logotip dels Castellers de Vilafranca Castellers de Vilafranca 3d10fm, i4d10fm, id3d9fa, 3d9fa, 4d10fmc, pd8fm

Les imatges d'aquest Sant Fèlix són realment espectaculars. Gràcies a @castellistica per estar sempre a les millors actuacions.

3 de 10 amb folre i manilles dels Minyons de Terrassa 5 de 9 amb folre dels Minyons de Terrassa 2 de 9 amb folre i manilles dels Minyons de Terrassa pilar de 7 amb folre dels Minyons de Terrassa 3 de 10 amb folre i manilles de la Colla Vella 4 de 9 sense folre de la Colla Vella 4 de 9 amb folre i pilar de la Colla Vella 2 de 9 amb folre i manilles de la Colla Joves 4 de 9 sense folre de la Colla Joves 5 de 9 amb folre de la Colla Joves 3 de 10 amb folre i manilles dels Castellers de Vilafranca 3 de 9 amb folre i pilar dels Castellers de Vilafranca 4 de 10 amb folre i manilles dels Castellers de Vilafranca pilar de 8 amb folre i manilles dels Castellers de Vilafranca

Font: Twitter de @castellistica

I ara a esperar que creixin els calçots

Ja vam començar fa dies, però només algunes, ja que volem començar a servir a l'inici de la temporada. Mira com les tenim d'alineades.

Aliniació de les cebes de calçots plantades

I ara a esperar una mica per als primer calçots. Ja saps que la temporada de calçots comença al novembre i que t'avisaré puntualment per tal que no et perdis l'inici.

Fins aviat!¿Te ha gustado este artículo?

Me gustaría que lo compartieras.

Los 'Me gusta' y los 'Tweets' ayudan mucho a otros usuarios...

¿Nos echas una mano? ;-)

* Te enviaremos un resumen del libro con 4 recetas.Castells a la Bisbal del Penedès (a l'aigua!)
Falta molt poc per a l'inici de la temporada de calçots
Deja un comentario

Pero hazlo, que nos gusta mucho!

Nombre

Correo electrónico (no lo publicaremos)

Tu web

Comentario
 

En Calsots.com nos preocupamos para que puedas hacer la auténtica calçotada.