Logo de Calsots.com

Botiga de calçots, nous productes per a aquesta temporada

Publicado: 04/11/2014         (¿Quieres recibir estos artículos en tu correo?)
Categoría: General, Salsa, Receptes, Utilitats

Ben aviat començarà la temporada de calçots, i a la botiga de calçots afegirem alguns productes nous. En primer lloc, i com a producte més important, un llibre de receptes amb calçots que et sorprendrà molt. De fet, es titula "Sorprende con calçots" per tal que tu puguis sorprendre els teus amb alguna de les receptes que hi trobaràs. Les han fet dues cuineres amigues, Mª Begoña i Pilar, durant la temporada passada amb els nostres calçots.

Hem dipositat moltes esperances en aquest ebook, ja que molta gent ens demanava receptes per als calçots sobrants. De fet, aquest era l'objectiu principal, un llibre que aportés idees per a aprofitar els calçots que han sobrat després d'una calçotada. Ja he explicat en alguna ocasió que jo sempre en faig de més, per què "expressament" me'n sobrin. Així faig els meus invents a casa. Ara, amb aquest llibre, també podràs fer-ho tu.

Sorprende con calçots, el llibre de receptes amb calçots de Calsots.com

Més productes a la botiga de calçots

Amb la mateixa importància que el llibre, també hem inclòs les nyores que serveixen per a fer la salsa de calçots. Ens ha semblat important afegir nyores perquè sabem que és difícil trobar-les. Molts clients volen fer la recepta de la salsa i aquest ingredient no el troben.

Nyores, l'ingredient secret de la salsa de calçots

I per últim, també hems inclòs unes bragues de coll que et vindran molt be per les calçotades, donat que acostuma a fer molt de fred. A més a més, la gràcia és que després es pot fer servir per a altres activitats.

Braga de coll blanca de Calsots.com Braga de coll negra de Calsots.com

Quan estarà disponible a la botiga de calçots

Esperem que els nous productes estiguin disponibles el mateix dia que comenci la temporada de calçots. El llibre no és en paper, sinó que es tracta d'un llibre en format electrònic: un e-book. L'hem editat gràcies a l'increïble treball de M.Begoña i Pilar, i al gran treball de disseny i edició de Miquel. T'encantarà el resultat, n'estem convençuts. Està acabat, però encara cal fer-li una última revisió.

Les nyores no estan disponibles encara, però ho estaran en breu. Quan obrim la botiga ja les hauríem de tenir. La gràcia és que les nyores són seques, i les pots guardar a casa teva més d'un any. No caduca en tot aquest temps si estan ben seques. Un detall: no té sentit comprar només les nyores a la nostra botiga. El producte és massa barat com per fer l'enviament amb transportista, i per això només les enviem amb una comanda de calçots.

Quant a les bragues de coll, ja estan disponibles. La temporada passada, durant les calçotades que fèiem, ho comentàvem: "Escolta, aquestes bragues de coll les podríem fer de Calsots.com, no?". Dit i fet. El disseny que ens van fer ens va agradar molt, i ara les utilitzem per a totes les calçotades que fem.

Res més per ara. Com dèiem al principi: ja queda ben poc per que comenci la temporada, però d'això avisarem en el seu moment. Ens anem preparant?¿Te ha gustado este artículo?

Me gustaría que lo compartieras.

Los 'Me gusta' y los 'Tweets' ayudan mucho a otros usuarios...

¿Nos echas una mano? ;-)

* Te enviaremos un resumen del libro con 4 recetas.Santa Úrsula (Valls) 2014, fira i castells
Com fer una calçotada autèntica
Deja un comentario

Pero hazlo, que nos gusta mucho!

Nombre

Correo electrónico (no lo publicaremos)

Tu web

Comentario
 

En Calsots.com nos preocupamos para que puedas hacer la auténtica calçotada.