Logo de Calsots.com

El bloc de Calsots.comJa tenim calçots!

Publicat: 29/10/2009   -   Vols fer tu el primer comentari?

Ja tenim els primers calçots de la temporada. Avui els hem anat a collir, i n'hem fet uns quants per tal de saber si estaven be. I estan fantàstics!!!

La propera setmana ja obrirem la botiga, perquè es puguin començar a fer comandes pel cap de setmana del 14 i 15 de novembre.

Ens posem en marxa!

Publicat: 16/10/2009   -   Vols fer tu el primer comentari?

S'apropa l'inici de temporada de calçots, i ja toca posar-se en marxa. Hem fet una web fàcil, usable, i esperem que la trobis molt accessible.

Malgrat que els primers calçots ja han sortit, no tenen encara el nivell de qualitat que exigim per a aquesta web. Suposem, tal i com estan anant les coses, que cap a finals d'octubre o principis de novembre, tot estarà llest i podrem començar a gaudir de les primeres calçotades.

Quan ho hagis fet, no dubtis en enviar-nos les teves fotos per tal que les poguem penjar a la nostra pàgina. Ens agradarà veure com us ho heu passat amb els nostres productes.

Si vols que t'avisem en el moment que els primers calçots estiguin disponibles, posa't en contacte amb nosaltres. T'enviarem un mail quan així sigui.

Pàgina:   Anterior   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   Siguiente
 

En Calsots.com nos preocupamos para que puedas hacer la auténtica calçotada.